vrijdag 13 februari 2015

Voorjaarsdag...

Vandaag scheen de zon en was het een prachtige dag. De bijen vlogen uit en DH ging een deel van de fruitbomen snoeien. Zo heerlijk dat de schapen nu weer thuis lopen en je in een wollige wei kijkt!
Er zijn trouwens nog geen lammetjes bij gekomen. De eerste twee zijn een jongen en een meisje...

Sfeerplaatje!

De zon ging schitterend onder...

Bij het uitzoeken van de foto's ontdekte ik dat tijdens het maken van de foto's er steeds een ander nieuwsgierig hondje in beeld is. Hier zie je Fiep, herkenbaar aan de opstaande oortjes... Ze houdt de schapen in de gaten!

Haha, hier zie je nog net een glimp van Sam... Baas, wat doe je nou?

Tuurlijk is Jet er ook. Die zou het gekraai van de haan eens missen... Leuk hè, dat die rakkers altijd in de buurt van ons zijn!
De eerste bomen zijn gesnoeid, hopelijk hebben we weer een mooi fruitjaar...

5 opmerkingen:

Irene Pieters zei

De zonsopgang was ook al zo mooi! En wat werd het een fijne dag om lekker buiten bezig te zijn. Heerlijk om de honden er ook steeds bij te zien op de foto. Hier hebben Baas en zijn vriendinnetje, het poezenmeisje, ook zo fijn in de tuin gewerkt. De vrouw zat binnen, in de bieb - die heeft het allemaal gemist ;))

Janneke zei

Jaaaa, het was gisteren een heerlijke dag, nu helaas weer wat grijs, maar wellicht komt de zon nog. Deze foto´s zijn genieten, en gezellig dat de schapen nu dichtbij lopen. Het zal wel druk worden met het lammeren. Je beseft het doorgaans niet, het is zo gewoon, maar het is toch zo fijn om zo´n drietal harige boeven om je heen te hebben. Ik zie het hier ook, je wordt de hele dag in de gaten gehouden.

Anoniem zei

Mooie sfeerplaatjes en ja je honden erbij. Heerlijk. Fijn weekend. Groetjes Wilma

Patricia zei

Ja, wat was het vrijdag een heerlijke dag geworden.
Maar ik vind jouw verhalen over jullie honden en de mooie omgeving rondom jullie huis ook altijd erg leuk !
Nog even februari door en dan wordt het uitkijken naar een mooie lente !

Guusje, zei

Wat een prachtige foto's.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...