donderdag 12 maart 2015

Kun je nog haken?!

 Mijn dekentje vordert al aardig, al pas ik er nog niet helemaal onder ;-)

Hier heb je een aardig totaalplaatje...

Het blijft erg leuk om te doen, elke keer een andere kleurencombinatie maken en weer een toertje haken! Hoezo verslavend?


Wat een kleurenexplosie hè? 
Ik heb de '40 weken cal 2014' in drie weken gehaakt en verleng het dekentje op verzoek van DS nog wat! Ik haak dus rustig door en geniet...10 opmerkingen:

Elleke zei

Geweldig wat een prachtige kleurencombinaties! Supermooi en de verslaving snap ik helemaal.; hoe zou dat nou toch komen, haha.

kaneeltje zei

Wat een prachtige kleuren heb je gehaakt ! DS zal er heerlijk onder liggen/ zitten als hij klaar is ! Is de CAL in 2015 niet door gegaan dan kun je daar weer aanhaken :) en het deken langer maken ?
Voor jou verslavend en ik geniet ervan ! Ik zal er niet snel verslaafd aan raken......

marijna zei

Wordt mooi hoor je deken. Mooiie kleuren. bij deze deken vind ik de steken ook zo leuk. Zelf ben ik met de CAL van dit jaar bezig.

Annelein zei

Wat wordt-ie mooi!!! En wat verslavend, maar oh zo leuk om te doen. Heel veel plezier met het vervolg. DS boft maar...

Ina Hummel zei

Geniet er maar lekker van hoor Mienke, ze wordt prachtig. Ik kan gelukkig ook weer verder, had het garen op.....grrrr Fijn weekend!

Ineke zei

Wat een prachtige kleuren!

Anny zei

Wat heb je dat snel gedaan! Ik ben weg van de kleuren.

Joyce zei

Hé Mienke wat een geweldig haakwerk!! En al zo'n flinke lap........ tja dat krijg je als je een tijdje niet bent wezen kijken dan is er héél wat te zien ;-))

Guusje, zei

Hij wordt erg mooi. Je hebt een prachtige kleurencombi gekozen.

Willy zei

Prachtig Mienke. De kleuren doen mij ook heel erg denken aan die sjaal die we bij Jeannet in Arnemuiden zagen en waar jij garen voor hebt gekocht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...