zondag 29 april 2012

Zweden in de avondzon...

Vanuit onze slaapkamer in Zweden bij Josien (klik) hebben we dit prachtige uitzicht. Na een heel goed verlopen reis zijn we gisteravond aangekomen en hartelijk ontvangen met een heerlijke maaltijd zodat we op verhaal konden komen. Fiep, Sam en Jet zijn mee en hebben zich fantastisch gedragen tijdens de reis. Geen wanklank!

Wat is het leuk om terug te zijn op de plek waar ik drie jaar geleden alleen naar toegereisd was...
Hier zie je het huis van de buurman, niets bijzonders zul je zeggen, maar ik viel helemaal voor het hondenhuisje met het witte daklijstje en de rode kleur!
Mijn hoofd is verbrand in de zon vandaag. We hebben heerlijk in luie stoelen liggen lezen, terwijl de hondjes speelden in een door DH afgezet stuk weiland.

DS was met Franklin een steptocht aan het maken in de omgeving. Na terugkomst wilde hij graag even de benen strekken op een van de ligstoelen!

Onderweg zagen we overal de bosanemoontjes bloeien. Josien heeft - net als drie jaar geleden - vaasjes met bloemetjes, waaronder bosanemonen in huis neergezet!
Wij zijn heerlijk vakantie aan het houden...
En Bo? Bo is thuis gebleven en wordt vertroeteld door Nico en Gerda, die een week in ons huis vakantie vieren...
Morgen gaan we samen op stap: Koninginnedag!

6 opmerkingen:

kaneeltje zei

Veel plezier in Zweden en een fijne 'Koninginnedag" !!!!

Noor zei

Geniet er maar fijn van!
warme groet, Noor

Lida zei

Geweldig, krijg ook zin om die kant op te gaan als ik jouw foto's zie!
Fijne vakantie!
Fijne Koninginnedag, groetjes
Lida

Ellen zei

Genieten,veel plezier in het mooie Zweden.
gr Ellen

Anny zei

Veel plezier! En... dat hondenhuisje. Als mijn hondjes dat zien gaan ze direct zeuren om ook zo'n onderkomen. War leuk dat jullie honden ook mee zijn. Vragen die nog niet om zo'n villa?

Lupineke zei

Oh, jullie zijn er al! Wat fijn om te lezen dat jullie goed aangekomen zijn, en genieten van het mooie en goede Zweedse land...!! Heerlijk om gezellig mee te lezen! Geef maar een dikke knuffel aan de hondjes, en wat knap dat ze heel die lange reis zo braaf geweest zijn! Lieve groet Lupineke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...