donderdag 2 oktober 2014

Hoe is het met Jane?

En dan bedoel ik natuurlijk Jane's quilt!

Die wordt groter en groter en dan is het moeilijk om het geheel goed op de foto te krijgen... Wankel, wankel op een stoel, niet helemaal erop!

Nog es proberen, nu vanaf de andere kant. De foto maakte ik terwijl DH voetbal zit te kijken en Jane ligt tussen DH en de televisie in ;-)

Driekwart van de grote wybers zit er nu aan, een hele lap om in je vingers te hebben. En toen liet ik met een forse klap het fototoestel uit mijn vingers glippen. Tip: altijd het polsbandje om doen :-(
Na wat protesten van zijn/haar kant en haperingen werkt het gelukkig weer normaal,,,

Nog een detailfoto...

Inmiddels kan de top een hele stoel bedekken!

En de laatste...
Zo, tijd om aan het werk te gaan!

8 opmerkingen:

Dorothé zei

O la la, zo mooi, zo mooi. Hiervan krijgt een mens weer zin om zelf ook weer aan de slag te gaan. En over dat polsbandje ..... Daar kan ik helaas ook over meerpraten.

Janneke zei

Nog even, dit is de super mooiste quilt ooit gezien, je begrijpt het wel ROZEN.

ria zei

Je quilt wordt echt heel mooi, heb zelf ook nog heel veel rozenstofjes liggen, misschien ook een idee om deze quilt eens te gaan maken, al ik niet weet wat ik moet doen :-).

gr ria

Villa Zeezicht zei

Oeps, was dat even schrikken! Gelukkig dat je toestel weer werkt!! En wat wordt ze mooooooooooooooooi!!!
Tot gauw :)))

Ineke zei

Prachtig, zo mooi en zo Engels!!! Houd ik wel van!

Liefs, Ineke

Guusje, zei

Jane wordt prachtig. Wat een mooie stoffen gebruik je.

Brigitta zei

Jouw Jane wordt zo mooi. Ik heb inmiddels ook het patroon. Boek valt tegen. Misschien toch het verkeerde boek gekocht. Ben nu druk aan het rozenstoffen sparen en op zoek naar een mooi middenstuk. Heel veel plezier nog met jouw Jane.

Balsemien zei

@Brigitta, welk boek heb je? Het boek van Linda Franz, dat gebruik ik en is geinspireerd op het origineel. Het boek van Karen Gloeggler vind ik persoonlijk een redelijke flop!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...