dinsdag 10 maart 2009

Klein maar fijn...

Drie kleine etsjes van Yvonne Borgers staan hier in mijn boekenkast... Ze staan half achter iets anders verscholen. Ik heb ze al jaren, een keertje gekocht op een kunstmarkt in de buurt. Het is misschien niet helemaal goed te zien, maar helemaal links zie je bijen, in het midden een (vredes)duif en rechts een schaap. Het formaat is 7 x 7, hé dat zijn mijn klosjes ook!

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat hier een logje over de film 'Out of Afrca' zou komen. Maar na bijna een uur typen, de foto's schikken en herschikken was het ineens floep weg! Baaaaaaalen... nu even geen zin meer, maar dat logje houden jullie dus tegoed.
7.10 update: er zijn net twee kleine donkere bonte dametjes geboren, dit keer koos moederschaap de stal uit als kraambed. Hiermee is de man/vrouw verhouding wat meer in evenwicht gekomen. DH vertelt me net wat er gisteren gebeurd is. De kippen liepen voor het eerst sinds lange tijd weer buiten. Een uurtje later klonk er hevig geblèèèr in de buurt van de stal en het kippenhok. Wat bleek? Er was een lammetje door het luikje van het kippenhok naar binnen gekropen en die kon er niet meer uit, kon de weg niet terugvinden...

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...