donderdag 10 november 2011

Werk in uitvoering...

Balsemien is druk! Vandaar dat er bij sommige mensen steeds melding wordt gemaakt van nieuwe berichten van Balsemien. Het zijn geen echte nieuwe berichten, ik ben al mijn oude logs aan het overzetten omdat ik zo graag alles weer compleet wil hebben en klaar ben met weblog.nl. Misschien is er een andere snelle manier, maar zo wil het ook...
Het is hier dus werk web in uitvoering!
Het heeft ook een heel leuke kant - naast de ergernis van het niet kunnen vinden van de juiste foto en zo... Ik beleef weer opnieuw dat er lammetjes geboren worden en jonge hondjes, ik ben zelf een stukje jonger en ik ga opnieuw naar Zweden!

Dus stoor je niet aan mijn lawine van logjes...

Fijne avond!

8 opmerkingen:

Lupineke zei

Aha, nu snap ik het!!! Ik dacht al zoiets :) Lastig he, maar ik twijfel zelf ook al een poosje, of ik dit ga doen. Ik mis mijn oude logjes, mijn 'archief', en hoop nog steeds dat Weblog een keer terug in de lucht komt... Zo niet, dan zal ik ook aan de slag moeten om alle oude logjes opnieuw in te voeren :( Veel succes met dit megaproject, wel leuk natuurlijk om alles weer eens terug te lezen!

Dorothé zei

Nou meid, succes met deze klus, we blijven gewoon meelezen.

Anoniem zei

Hahaaaaaaa, ga ik wel mee naar Zweden! Ik heb een chronisch tijdgebrek en denk de hele dag: waar ga ik het eerst mee verder, want ik heb een heleboel UFO's. Bij het zien van de fotootjes dacht ik eerst: oooo, zijn dat allemaal UFO's, omdat het zo klein was zag ik het niet goed! Groet Elly

lheurebleue zei

aha! in mijn reader stond er inderdaad een bombardement aan berichten. leuk dat je ze nog allemaal opgeslagen had en kan importeren. veel plezier aan het her-beleven!

Balsemien zei

@Elly,
weer eens iets afspreken? Denk er steeds aan maar er komt zo weinig van...

Anny zei

Die weblog toch he! ik krijg telkens berichtjes dat ik reacties moet goedkeuren.. maar ik kan niet op m'n blog komen en de helpdesk leeft ook niet meer... Wat een werk zal dat zijn al die blogjes... ik heb ze niet meer allemaal zelf en heel bewust er voor gekozen om ze op het allerlaatste niet moment nog op te slaan. Ben benieuwd naar het viltwerk. Mooi weekend.

Corrie zei

Oh Mienke, wat goed dat je dat hier meldt, wat een wérk!!
Maar ook ik mis mijn oude logjes vreselijk en heb er al over gedacht de belangrijkste opnieuww te plaatsen. Ben benieuwd hoe je dat doet met de datum enz. Veel succes Mienke.

Gert zei

Aha, dat verklaart. Ik zie in mijn Google Reader inderdaad al 26 berichten van jou verschijnen. Ik dacht al: heb ik zo slecht opgelet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...