dinsdag 6 december 2011

Rectificatie...

"Namens de vrouw wil ik jullie allemaal laten weten dat er gelukkig géén jonge hondjes komen hier in huis. Wat ben ik daar blij om... Ik vind het soms al zo druk hier! Gelukkig ben ik een beetje onder en boven de wet: ik krijg 's morgens een plakje kaas en vaak stopt de baas me wel een boterhammetje toe omdat hij zich zorgen maakt... Ik word op 1 januari al 15 jaar moet je weten en dan ben je de drukte van dat jonge grut weleens zat!"

Lieve lezers en lezeressen, ik ben bezig met het overzetten van oude logjes en af en toe gaat er iets mis, in dit geval had ik de datum niet gewijzigd en heeft mijn logje even op internet gestaan alsof het een bericht van vandaag betrof. Het is echter een berichtje van vorig jaar september!
Excuses dat jullie even op het verkeerde been werden gezet, maar met vier hondjes in huis is het hier druk genoeg. Bovendien willen we (voorlopig) geen nestje met/voor Fiep meer...
En nu maar hopen dat de dames - de pups zijn inmiddels ook volwassen - geen stiekeme dingen doen ;-)) 

9 opmerkingen:

Anoniem zei

...laat dat vrouwtje 's 'n beetje opschieten met dat overzetten, 't is wel behoorlijk saai zo zonder jullie prachtige verhalen en foto's AH

Willy zei

Dat was van korte duur ;(

Lida zei

Mis de verhalen wel zeg en ik vind je ook zo'n mooie hond! Jammer van de jonkies, maar met een zo'n druktemaker in huis weet ik genoeg, leef met je mee hoor! Groetjes
Lida

AnitaS zei

Je hebt ons wel op het verkeerde been gezet. Ik dacht wel nu al weer!

art by Renske zei

Het is ook best veel werk voor je vrouwtje. Weet je dat je wel heel erg mooi op de foto staat. Schitterend gewoon. Qua leeftijd denk ik dat het een goed besluit is dat er geen puppy's meer komen. Ondanks dat ze zo ontzettend leuk zijn. ;-)

Guusje, zei

Kan me voorstellen dat je er blij mee bent dat er geen kleintjes meer bij komen en wat fijn dat je zo lekker verwend wordt op je oude dag.

Anny zei

Puppies zijn ontzettend druk! Vraag dat maar aan onze Tol van nu 4, maar net 2 toen zijn kleine zusje hier kwam wonen... Hij reageerde als een oude meneer! En ... al is het een oud logje: wat schattig van die boterham!

Anoniem zei

Met die jong volwassenen weet je het maar nooit....
Ik wilde al reageren gister en ineens was het bericht weg.
Nu ja alles weer duidelijk.

Lupineke zei

Oh, dat overzetten, ik weet het niet meer... Hoe verander jij de datums? Een vertwijfelde Lupineke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...