donderdag 28 augustus 2014

Uitgevlogen...

Vanaf vandaag woont DS officieel niet meer thuis. We zijn druk bezig geweest om zijn kamer in orde te maken voor maandag wanneer zijn studie weer begint.
DS is heel enthousiast en zal zijn weg vinden en hopelijk genieten van de vrijheid en gezelligheid van het studentenleven!
En wij... moeten even schakelen...

10 opmerkingen:

Truus zei

Sterkte met deze verandering in zijn en jullie leven-loslaten is niet gemakkelijk.
groetjes,Truus uit Drenthe

bep zei

Mienke, is ook lastig om zo'n kind los te laten,maar hij krijgt als het goed is de mooiste tijd van leven, laat hem er maar van genieten, Bep

Ineke zei

Het wordt even moeilijk, maar het is een drempeltje wat iedereen mee maakt. Sterkte!

Petra zei

Ja...ik begrijp je helemaal!! ;) Liefs Petra

juffertje-int-groen zei

Even slikken....en dan genieten van de prachtige verhalen die gaan komen en het plezier dat dat weer met zich mee brengt.
Enne....zorg voor een volle koelkast in het weekend ;)

Anny zei

Loslaten is zoooo moeilijk! En niet alleen een volle koelkast in het weekend maar ook een goed werkende wasmachine en een boel waspoeder.

Supergoof zei

Mijn oudste zoon is deze zomer weg gevlogen uit zijn studentenkamer in Groningen, naar een nieuw plekje in Amsterdam. Hij heeft een geweldige studententijd gehad.
Heel veel geluk en plezier in Groningen DS van Mienke!

Supergoof zei

en pssst,... Mienke, ik snap het helemaal, het is best wel shit,...
;-)

Johanna zei

Wat leuk, deze nieuwe fase voor jullie alledrie!

Anoniem zei

Deze maand was het 24 jaar geleden dat onze oudste zoon het ouderlijk huis verliet. Hij had er zo naar uitgekeken en wij......waren heel erg stil toen we Wageningen verlieten. Voor hem was het de mooiste tijd van zijn leven, uit die tijd heeft hij nog heel veel vrienden en vriendinnen. Dat wens ik jullie zoon ook toe en voor jullie sterkte. En geniet ervan als hij de weekenden thuis is. groetjes, Mia uit Ter Apel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...