woensdag 31 maart 2010

Veel blauw...

Ineens was er maandagavond een compleet blauw computerscherm. Nu houd ik veel van blauw, erg veel zelfs, maar dit gaat te ver: de computer wil niet meer voor- of achteruit, alleen een blauw scherm tonen.
Ik baal dus als een stekker, om maar eens een uitdrukking te gebruiken die volgens mij ergens in de jaren zeventig of tachtig is ontstaan...
Hopelijk zijn de gegevens nog te achterhalen en dan zullen we daarna een nieuwe harde schijf laten plaatsen...
Wat het wordt wat logjes betreft de komende tijd: het zal wat rustiger zijn dan normaal!
We blijven even in het blauw vandaag. Via de laptop van DH en DS een plaatje van heel lichtblauwe blauwe druifjes met een donker randje geplaatst. Ik vind ze prachtig...

Met de schapen en lammetjes gaat het goed. (V)Lekkie is zo aan mensen gewend dat we haar nog niet met de kudde mee laten gaan overdag naar een andere wei. Ze staat daar bij het hek te schreeuwen en gaat misschien met mensen mee... Gistermiddag was ze dus achter het huis in de wei en ze voelde zich kennelijk erg alleen, want ze mekkerde en drentelde heen en weer... Ineens sprong DH op uit de stoel en vloog met Fiep naar buiten. Vlekkie was ineens halverwege de wei hard aan het hollen... naar de andere schapen toe! Toen Fiep haar ingehaald had - wat is ze toch supersnel - wandelde ze met Fiep mee terug en hebben we haar op stal gezet.
Vandaag staat het tweede flessenlammetje bij Vlekkie. Je kunt goed het verschil merken: dat lammetje heeft eerst nog bij haar moeder gedronken en is veel zelfstandiger en kan wel met de kudde mee... Nu kunnen ze fijn samen spelen!
Een crashvrije fijne dag!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...