dinsdag 1 januari 2013

Van harte gefeliciteerd & Gelukkig Nieuwjaar!

Van harte gefeliciteerd Bo, vandaag ben je alweer 16 jaar! Ik herinner me nog goed dat we een telefoontje kregen: er waren puppies geboren, drie mannetjes en een vrouwtje. Dat vrouwtje werd Bo en kwam bij ons wonen, één van de mannetjes, Bor, kwam bij mijn jongste zusje. Bor en Bo hebben veel samen opgetrokken en bij elkaar gelogeerd. Helaas is Bo nog de enige van het nestje van toen.
Bo is zo langzamerhand redelijk doof en schrikt vaak wakker, zoals nu...

Uit de mand en even uitrekken...

Bo: "Even mijn verleidelijke grote daar-kan-het-vrouwtje-niet-tegen ogen opzetten. Dat heeft vandaag al geresulteerd in een oliebol en twee knieperties, hmmmmmmmmmmm... Soms heeft het ouder worden voordeel, je hoort helemaal niets meer van dat geknal tijdens de jaarwisseling. Niet dat ik me daar ooit druk om gemaakt heb, maar nu hoor ik het eenvoudigweg niet meer... Nee, dan Fiep, wat een zenuwen zeg, die is de kamer door gevlogen ondanks de pillen die de baas gehaald had. Ze hebben er de handen vol aan gehad, tot diep in de nacht..."

"Mei 1997, DH is hier nog een puk met mij als pup in de tuin... En wat heb ik een schoenen aan flarden gebeten toen ik klein was. Spiksplinternieuwe Wolky's. En bibliotheekboeken... En niet te vergeten kinderzwembadjes, de vrouw werd er wanhopig van..."

"In mijn jonge jaren was ik de beste mollenvanger in de buurt, geloof je niet hè? Nou, ik ging met de baas een rondje hardlopen. Onderweg had ik genoeg tijd om de molshopen die we tegen kwamen helemaal uit te graven. Ik heb heel wat mollen te pakken gehad! En weet je wat ik ook zo leuk vond: blaffen tegen pinken in de wei. Eerst er hard naar toe hollen en dan even keffen. Nou succes verzekerd, ze stuiven alle kanten op... De baas heeft me vaak uitgefoeterd, maar ik kon het niet laten en deed het gewoon elke keer weer!"

Lieve jarige Jet Bo, van harte gefeliciteerd! Lieve lezers: allemaal een heel gezond, gelukkig en goed 2013!

13 opmerkingen:

marcella zei

Een heel goed jaar gewenst, Balsemien

Anoniem zei

Nogmaals al het goede voor jou en je familie-zoiets kun je niet vaak genoeg zeggen!
Hier geen oude dove Bo,maar een dove oude Gijs(kater jeweetwel van 21 of ouder)De beide poezen hebben ondanks dat het vuurwerk hier meeviel,al de hele dag nauwelijks gegeten.
gezellige avond
groetjes,Truus uit Drenthe

lheurebleue zei

Heel veel wensen voor een mooi 2013. En hier zijn vast weer heel veel mooie, grappige, ontroerende enz.. berichten te lezen. ik kijk er al naar uit!

Conny's-blog zei

Gefeliciteerd met jarige Bo en de beste wensen voor dit nieuwe jaar.............liefs.Conny

Anoniem zei

Happy New Year and I wish you all the very best! Lovely photos. Ann - on holiday in South Africa.

Carin Wijnand zei

Een goed 2013!

Bernadette van Gils zei

gefeliciteerd met jarige Bo en ik wens jullie alle goeds voor 2013
groetjes
Bernadette

AnitaS zei

Bo gefeliciteerd en voor de baasjes en jou een heel gelukkig en gezond 2013.

Elske zei

Lieve Bo,

Een dagje te laat(maar dat komt omdat wij helemaal van het padje waren door die vreselijke knallen hier in de buurt) : Heel hartelijk gefeliciteerd!!!!!! Je bent nog een kranige oude dame! Keep the good spirit up, zoals ze in Engeland zeggen ( daar komen wij als Borders toch oorspronkelijk vandaan!?).
Bedel nog maar even bij de vrouw om nog een paar lekkere knieperties en oliebollen, want er zal vast nog wel wat over zijn ;-))

Groetjes en een lieve lik van Norah, Pippah en Ben ( en onze baasjes Elske en Dirk)
Vergeten: Gelukkig Nieuwjaar!

Birgitte aka Bietje zei

Voor jou (en iedereen om je heen) een heel mooi, gelukkig, gezond, warm 2013. Vol vriendschap, creativiteit en inspiratie.

Janneke zei

Wel een dag te laat maar van harte Gefeliciteerd nog met Bo, het is een flinke leeftijd! Afgezien van de doofheid maakt Bo het nog goed zo te zien en de oliebollen gaan er nog goed in.
Alle goeds voor 2013!
Janneke

Anoniem zei

Oh, die lieve Bo toch, al zo oud geworden.. dat verdient een heel dikke digitale verjaardagsknuffel!! En natuurlijk voor je baasjes ook, die is dan voor het nieuwe jaar;)! Lieve groetjes!!

inge zei

gefeliciteerd Bo! en gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...