Voor de gegrilde aubergine: snijd een aubergine overlangs in dunne plakjes. Kwast deze plakjes dun in met olijfolie en grill ze in een voorverwarmde grillpan op het fornuis.
Als de aubergine aan beide zijden mooie grillstreepjes heeft, ze uit de pan halen en in een licht ingevette ovenschaal leggen met een klein beetje fijngesneden knoflook, peper & zout en een paar takjes tijm. Dan het volgende laagje erop. In de oven in 15 minuten verder gaar laten worden...
De basis van het pastagerecht zie je hier: pasta met veel knoflook even doorgewarmd, geroosterde pijnboompitjes en basilicum. Verder kun je door de pasta doen wat je lekker vindt, we aten de pasta met lamsham en ricotta. En parmezaan natuurlijk! Dankjewel N. de kaas was heerlijk!
Vanavond zijn er twee lammetjes geboren. Er is nu één rammetje en er zijn vijf ooitjes: grrrrrlpower!
8 opmerkingen:
Lekker!! Groetjes, Gerda
Ziet er heerlijk uit ! Nog even geduld en de verse sla is er weer.
Wat ziet dat er lekker uit.
Groetjes
Ines
Dat ziet er goed uit ! En over een poosje weer sla uit eigen tuin. Onze bestelling van Vreeken is onderweg.
Groet Margriet
Wat ziet dat er allemaal lekker uit.
Ik heb mijn boterhammen nog niet op, dus zou zo even aan willen schuiven.
Dat ziet er heerlijk uit. Die gerookte knoflook ga ik ook eens proberen, alleen de lucht ervan lijkt me al verrukkelijk. Die mannen bij jou worden weer verwend met zo'n lekker gerecht.
Groetjes, Janneke
Ik laat voorbij gaan, aubergine heeft me nooit aangesproken.
Sla gaat er overigens altijd in.
Een reactie posten