woensdag 18 maart 2015

Zo'n gewone woensdagmiddag...

Het lijkt zo'n gewone woensdagmiddag, maar voor ons is het alweer een fijne dag. Gelukkig is ze er weer een beetje bij, die gekke lieve vrolijke Jet...

Zaterdagochtend kreeg ze een epileptische aanval en dat bleef met tussenpozen doorgaan tot maandagmiddag...

De dierenarts wist op het laatst nog een paardenmiddel mensenmedicijn. Daar moest Jet wel goed op reageren, anders wist zij het ook niet meer...
Jet mag niet een glaasje drinken, en ze mag voorlopig de auto niet mee. Nou dat hebben we er graag voor over, hè Jet?

En nu ligt ze lekker buiten in het zonnetje te soezen. Dichtbij de baas, die verliest ze geen seconde uit het oog. Ze is zo onzeker geworden...
Gelukkig zien we haar steeds meer opknappen en we durven weer een klein beetje naar de toekomst te kijken met haar!

Fiep ligt ook met haar koppie in de zon...

Verderop onder de bank rekt Sam zich nog eens uit en slaapt dan heerlijk verder.
Hoe groot kan een geluksgevoel zijn?!

19 opmerkingen:

kaneeltje zei

Wat was/is dat schrikken. Fijn voor haar dat de dierenarts haar een mensenmiddel voor schreef en dat ze weer wat opknapt ! Sterkte ! Zon ? Wij hebben hier heel de dag nog geen zon gezien, veel mist en grijs

Joyce zei

Oef...... gelukkig dat ze aan het opknappen is!!

Anoniem zei

Houd moed, mijn lieve duitse herder is 12,5 jaar geworden met een geschiedenis van 6,5 jaar epilepsie. En gestorven door een andere oorzaak. Als de medicijnen goed ingesteld zijn, kan jullie hond nog heel goed functioneren. Ze zal misschien wat trager worden maar als dat het ergste is...veel sterkte gewenst voor jullie allemaal. T.

Anoniem zei

Hemeltje, schrikken hoor. Maar gelukkig zijn al de pientere koppies weer te bewonderen op je blog. Hoe gaat het met het lammeren?

Anny zei

Oh, is dat even schrikken! Ooit had ik ook een hondje met epilepsie. Dat bleef bij een paar aanvallen. Ik hoop dat dat Jet ook mag overkomen. En jullie boffen maar: een zonnetje! Hier is het de hele dag al dikke mist en koud! Brr.

Janneke zei

Oeps, wat vervelend voor Jet en jullie, ik hoop dat ze blijvend opknapt. Wat liggen ze daar lekker in het zonnetje hè, kan ik uren naar kijken en genieten. Maar wat zon, hier was zon voorspeld maar het is de hele dag grijs en koud.

ireneinhetatelier zei

Ochh, wat ben je dan gelukkig, niet? Met z'n allen genieten van de zon en Jet weer opgeknapt... En, dat ze geen glaasje wijn mag nemen en ook niet er op uit kan trekken met de auto zal haar nu even niet bezig houden ;)) lekker bij de baas en het vrouwtje zijn, dat is voor haar het belangrijkst!

Guusje, zei

Dat is wel lang. Gelukkig heeft het geholpen. Ik hoop dat het zo blijft. Veel beterschap.

KijkDaarIs zei

Gelukkig gaat het weer wat beter!!!...en liggen ze lekke rin het zonnetje...

Ineke zei

Hé bah...dat is schrikken, gelukkig heeft ze nu goed gereageerd op de medicijnen, hopelijk is ze straks weer helemaal beer.
Liefs, Ineke

Janny de Roo zei

jeetje Mientje, dat is schrikken hoor....! Hoop dat het goed gaat verder...?

Villa Zeezicht zei

Ohhh getsie, wat ongelofelijk schrikken zeg!! Poeh, gelukkig ziet het er naar uit dat ze goed op de medicatie reageert.. Tja, dan maar geen wijntje voor Jet ;) Nee, zonder gekheid, ik hoop dat ze het goed blijft doen en dat die aanval eenmalig was. Leg haar maar lekker in de watten/zon, en een hele dikke knuffel (niet alleen voor Jet maar ook voor jullie om bij te komen van de schrik!) Liefs!!

Annelies zei

Wat zal dat schrikken zijn geweest. Fijn dat het wat beter gaat.

Willy zei

Dat is ook best even schrikken voor allemaal en vooral als het zolang duurt. Fijn dat dit medicijn helpt.

Birgitte aka Bietje zei

Oef dat is schrikken. Ik kan me goed indenken dat Jet de schrik ook goed te pakken heeft. Hopenlijk is het een eenmalig iets.

Anoniem zei

Verschrikkelijk als er iets met je hond is,ik ken het gevoel mijn hond is gebeten door een beaucheron (hoop dat ik dit goed schrijf)ben al 5 keer bij de D.a geweest de pijn wil je liever zelf dragen.Heel veel sterkte.

Gr Sonja.

Anoniem zei

Ik kan zo met je meevoelen. De arme schat, maar gelukkig wordt het ietsje beter. Groetjes Wilma

Joke zei

Lieve Jet zorg maar voor nog heel veel "gewone geluksmomentjes".

Joke zei

Lieve Jet zorg maar voor nog heel veel "gewone geluksmomentjes".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...