woensdag 4 november 2009

Dit is nu mijn ding...

De aannemer is bij zijn kerncompetentie gebleven: het dak zit er al op... een stukje vakmanschap! Nu leek het me wel verstandig de zijmuren te gaan metselen, een proactieve handeling voor stabiliteit zeg maar!
Het geheel begint nu wel een soort van huis te worden en ziet er wel oké uit!
Ik heb er nog geen plaatje bijgevoegd van het definitieve eindconcept zogezegd... zo blijft het nog een beetje een verrassing hoe het verder gaat worden... Maar dat communiceer ik nog wel door!
Dus...
Als je na het lezen van mijn logje denkt dat het me helemaal in mijn bol is geslagen: dat valt wel mee hoor! Ik heb in mijn logje de ergste taalergernissen van het afgelopen jaar verwerkt, leek me wel grappig. Maar weet je wat wel erg is, dat je sommige woorden overneemt. Ik zeg best wel vaak oké, realiseer ik me nu...

Meer lezen over taalergernissen van het afgelopen jaar: klik!
Of lees het boekje van Paulien Cornelisse, zeer humoristisch maar ook zeer confronterend!
Voor vandaag heb ik mijn logje klaar mijn
ding gedaan!

6 opmerkingen:

AnitaS zei

Grappig je taalgebruik. Je moet met zulke dingen altijd zo opletten, voordat je het weet ode je precies hetzelfde. Mooi huis wordt het al. Of moet ik zeggen echt jouw ding.

Anoniem zei

Na het lezen van haar boekje ben ik ook eventjes zeer onzeker geweest in mijn taalgebruik. Gelukkig heb ik daar in het Frans geen last van (dat gaat altijd gewoon krom, soms dom maar altijd praktisch).

Anoniem zei

Grappig om te lezen hoe taal blijkbaar met ons mee evalueert, we weten dit wel, maar soms valt het ineens heel erg op! Braaf staaltje huizenbouw trouwens, mooi!

GRANNY'S HOUSE zei

Geweldig logje.

Groetjes
Ines

Wieke van Keulen zei

Wat een gezellige blog heb jij en wat maak jij mooie dingen. Blij dat ik hem ontdekt heb (via de favorieten van Atelier Prins). Groeten uit Haarlem.

lheurebleue zei

ja, zo gaat dat: je begint met die dingen ironisch te zeggen en voor je het weet sluipt het in je gewone taalgebruik ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...